Case Study Show 2016 je projekat takmičarskog karaktera koji je prvi put ove godine organizovan u Crnoj Gori. Organizatori i pokrovitelji takmičenja imali su cilj je da crnogorskim studentima pruže mogućnost da primjenom stečenih znanja i kreativnih sposobnosti pokažu i dokažu svoja umijeća u rješavanju konkretnih poslovnih problema.

Takmičenje je zvanično otvoreno 9. marta kada su četrdesetdva prijavljena tima dobila zadatak da ponude rješenja za poslovne probleme sa kojima se suočavaju kompanije u Crnoj Gori. Naredni dan bio je namijenjen prezentovanju rješenja i proglašenju finalista koji su trećeg dana takmičenja (11. marta) članovima žirija predstavili finalna rješenja problema.

U završnici Case Study Show-a učestvovalo je šest najbolje plasiranih timova, od kojih su čak tri tima činili studenti našeg Univerziteta.

Najbolje plasirani tim sa našeg univerziteta – drugo mjesto, osvojio je vrijednu novčanu nagradu a činili su ga Tomislav Turanjanin i Anđela Radunović studenti Fakulteta za poslovne studije i Aleksandar Bajčeta, student Fakulteta za informacione tehnologije. Svi učesnici su dobili priliku da sarađuju sa stručnjacima iz raznih oblasti, čuju savjete uspješnih pojedinaca kao i da sarađuju sa kolegama sa ostalih visokoškolskih ustanova u Crnoj Gori.

 

 

 

 

Kontaktirajte nas

NA VRH