Privredna komora Crne Gore učestvuje u inovativnom programu Start1UP podrške koji ima za cilj da mladim ljudima u Crnoj Gori, a posebno studentima, da priliku da svoje preduzetničke ideje kroz jasno definisane faze programa pretvore u konkurentne, umrežene i profitabilne startup kompanije. Start1UP je inovativni program koji se sporovodi u nekoliko faza tokom kojih će 11 timova proći različite module obuke. Program podrazumijeva finansijsku, mentorsku, edukativnu kao i podršku za učešće na startup takmičenjima.

Timovima će na raspolaganju biti lokalni kao i mentori sa regionalnim i međunarodnim iskustvom. Ukupan iznos za finansiranje startup ideja je 21000€. Nagrada za pobjednički tim je 4555€ dok još pet timova dobija po 3111€. Pored finansijskih nagrada, tu su i nagrade učešća na brojnim regionalnim i međunarodnim takmičenjima na kojima se ideje mogu predstaviti investitorima. Program sufinansira Ministarstvo ekonomskog razvoja a realizuje UDG kao vodeći partner, PKCG, Uniqorn i Lund uz podršku MEBAN-Crnogorske mreže poslovnih anđela.

Prijave putem sajta: www.start1up.me (do 16.11.2021.)

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. .

 

 

 

 

Kontaktirajte nas

NA VRH