Na poziv Doc. dr Slavka Rakočevića, profesora Fakulteta za ekonomiju i biznis Univerziteta Mediteran i predsjednika Instituta internih revizora Crne Gore (IIRCG), omogućeno je zainteresovanim studentima koji su završili osnovne studije ili neki od specijalističkih smjerova: „Finansijski menadžment” i/ili “Računovodstvo i revizija”, da se prijave na program stručnog osposobljavanja, u skladu sa programom Vlade Crne Gore za stručnimo osposobljavanje lica sa stečenim visokim obrazovanjem za period 15 januar 2019. – 15 oktobar 2019. godine.

U skladu sa navedenim programom, Institut internih revizora Crne Gore (IIRCG) i revizorsko društvo HLB Mont Audit doo iz Podgorice oglasili su poziv za prijem 2 (dvoje) lica za stručno osposobljavanje iz oblasti primjene međunarodnih računovodstvenih standarda (MRS/MSFI); primjene međunarodnih standarda revizije (MSReV) te međunarodnih standarda interne revizije (IIA).

Prijavljivanje zainteresovanih studenata-korisnika Programa, se može izvršiti elektronskim putem, preko portala www.euprava.me, i isto će trajati do 18. novembra 2018. godine. Skrećemo pažnju da je potrebno prilikom odabira poslodavaca odabrati (putem elektronske aplikacije euprave) IIRCG kao i navedeno revizorsko društvo u okvoru oblasti “Društvene nauke-šifra 502”. U slučaju bilo kakvih nejasnoća zainteresovani studenti mogu pozvati kontakt telefon 020-656 203 (Edisa Vesković).

Pravo na stručno osposobljavanje kod Instituta internih revizora Crne Gore i revizorskog društva HLB Mont Audit doo iz Podgorice, imaju studenti završenih osnovnih studija i/ili studenti koji su upisali neki od specijalističkih smjerova: „Finansijski menadžment” i/ili “Računovodstvo i revizija”. Po programu Vlade Crne Gore, stručno obrazovanje je namijenjeno licima koja nemaju radno iskustvo u određenom nivou obrazovanja, pod uslovom da su studenti prethodno na evidenciji nezaposlenih lica Zavoda za zapošljavanje Crne Gore.

Opširnije o načinu prijavljivanja za stručno obrazovanje zainteresovani studenti mogu dobiti putem portala https://www.euprava.me/program-strucno-osposobljavanje

 

 

 

 

Kontaktirajte nas

NA VRH