Danas je na Fakultetu za ekonomiju i biznis upriličen svečani prijem brucoša. U pozdravnom govoru, studentima se obratila dekanica Fakulteta, Doc. dr Marija Janković, koja je prisutnima poželjela dobrodošlicu na Univerzitet Mediteran i upoznala brucoše sa istorijatom i radom ove visokoškolske ustanove.

Ona je takodje istakla komparativne prednosti studiranja na Fakultetu za ekonomiju i biznis, te govorila o nedostatku specijazovanih znanja iz oblasti menadžmenta i upravljanja na tržištu današnjice. Potom su se brucošima obratili doktoranti Fakulteta za ekonomiju i biznis, uspješni menadžeri i rukovodioci, mr Jovo i Jovan Rabrenović, koji su na svom ličnom primjeru govorili o primjeni stečenih znanja u svom biznisu. Na kraju, Rektor Univerziteta Mediteran, prof. dr Radislav Jovović, u inspirativnom i poučnom govoru studentima, ukazao je na značaj promjena na tržištu i globalnom svijetu. Brucoše je u amfiteatru Fakulteta takodje dočekalo nastavno i nenastavno osoblje.

Svim studentima, profesorima, saradnicima kao i nenastavnom osoblju Fakultet za ekonomiju i biznis želi dobar rad i uspješnu školsku godinu!

 

 

 

 

 

Kontaktirajte nas

NA VRH