U cilju podrške najboljim studentima u Crnoj Gori, kao i unaprijeđenja znanja o bankarstvu i ekonomiji uopšte, Societe Generale banka Montenegro je danas, 15. marta organizovala Dan za najbolje studente Univerziteta Mediteran, tokom kojeg je za njih organizovano predavanje i aktiviranje besplatnih paketa proizvoda za mlade - FUN CLUB.

Za najbolje studente su tokom ovog događaja organizovana predavanja na sljedeće teme: Marketing u bankarstvu i Ekspoziture - banke u malom, tokom kojih su mogli da dobiju korisne i interesantne informacije iz aktuelnih oblasti bankarstva.

Svim zainteresovanim studentima je omogućeno otvaranje potpuno besplatnog FUN CLUB paketa proizvoda za mlade, čime će im, do njihove 27. godine ili do zasnivanja radnog odnosa, banka omogućiti besplatno korišćenje sljedećih proizvoda: transakcionog računa, Mastercard Debit kartice sa UNIQA osiguranjem od zloupotrebe kartice, SMS info servisa, SMSCONTO servisa, SOGeMOBILE mobilnog bankarstva.

Nakon predavanje je upriličen koktel za studente.

Događaju je prisustvovalo 14 najboljih studenata Univerziteta Mediteran, od kojih 3 sa Fakulteta za poslovne studije, i to: Jelena Femić, Valerija Ljuljđuraj i Milica Marinović.

 

 

 

 

Kontaktirajte nas

NA VRH