Po osnovu međuinstitucionalnog sporazuma za kreditnu mobilnost sklopljenog u okviru evropskog programa ERASMUS+, Univerzitet Mediteran Podgorica raspisuje konkurs za mobilnost univerzitetskog osoblja (akademsko i administrativno osoblje) sa Fakultetom za preduzetništvo i administraciju u Lubinu (Poljska), u akademskoj 2016/2017. godini.

Broj stipendija – 5

  • 2 stipendije za nastavu (akdemsko osoblje – finasije, biznis i administracija, menadžment, informacione i komunikacione tehnologije)
  • 3 stipendije za stručno osposobljavanje (administrativno osoblje)

Trajanje mobilnosti – 1 sedmica (zimski semestar 2016/2017.)

Dokumenta potrebna za prijavu:

Više informacija o Fakultetu za preduzetništvo i administraciju u Lubinu možete naći na http://www.en.wspa.pl/college

Potrebnu dokumentaciju dostaviti KANCELARIJI ZA MEĐUNARODNU SARADNJU UNIVERZITETA (ul. Vaka Đurovića bb, REKTORAT, II sprat, kancelarija br. 6)

KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU JE 29. SEPTEMBAR 2016. godine u 12h

NAPOMENA: Sva dokumenta MORAJU biti na ENGLESKOM jeziku. Kandidati koji su učestvovali u Erasmus Mundus programu obavezni su da to navedu u prijavi. Kandidati koji su u programu Erasmus Mundus imali stipendiju za mobilnost u trajanju dužem od 7 mjeseci (dva semestra) NE MOGU učestvovati u ERASMUS+ programu za mobilnost studenata.

Za dodatne informacije, molimo vas da nas kontaktirate putem emaila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

 

 

 

Kontaktirajte nas

NA VRH