Poslovna platforma prekoveze.me i studentska organizacija AIESEC će pod pokroviteljstvom Glavnog grada, od 13. do 15. aprila realizovati projekat CRBC Dani karijere. Cilj održavanja projekta je približavanje mladih tržištu rada, neformalna edukacija i zapošljavanje ili obezbijeđivanje praksi za veliki broj studenata.

Projekat se sastoji od Youth To Business Foruma za studente, Business Workshop poslovnih radionica i Career Ways sajma zapošljavanja.

Youth to Business je događaj koji okuplja mlade top talente i najuspješnije predstavnike biznisa u Crnoj Gori, sa ciljem njihovog povezivanja kroz dinamično konferencijsko okruženje. Pokrovitelj događaja je Univerzitet Crne Gore. Forum se sastoji od niza praktičnih radionica i motivacionih govora istaknutih lidera iz naše zemlje. Centralni događaj foruma je profesionalna četvoročasovna radionica koju organizuje Business Excellence kompanija iz Beograda, a pored ove, na forumu će se realizovati još šest kraćih praktičnih radionica.

Broj mjesta je ograničen na 100 učesnika, a pravo učešća imaju studenti svih fakulteta i univerziteta u Crnoj Gori. Zainteresovani studenti se mogu prijaviti popunjavanjem jednostavne on-line forme na linku do 7. aprila. Forum će se održati 13. aprila u Hotelu Ramada.

Telenor Business Workshop je praktični segment projekta, koji će kroz različite treninge omogućiti učesnicima sticanje vještina neophodnih za napredovanje na profesionalnom i privatnom planu. Radionice će biti održane 14. aprila u prostorijama poslovnog centra The Capital Plaza, a prijave su moguće na linku do 7. aprila. Broj mjesta je ograničen na 20 učesnika po treningu. Pored WinWin kompanije iz Beograda, treninge će održati i HR timovi kompanija Telenor, Alter Modus i CRBC, kao i Karijereni centar Univerziteta Crne Gore u saradnji sa AIESEC-om. Svi treninzi se održavaju u poslovnom centru The Capital Plaza.

Career Ways je najveći sajam poslova i praksi u Crnoj Gori, koji ove godine bilježi jubilarnih deset godina postojanja. Ovogodišnji sajam donosi do sada najširu ponudu poslova i praksi kao i sezonskih poslova u oblasti turizma i ugostiteljstva. Na sajmu će biti predstavljeno preko 700 otvorenih radnih mjesta, a među kompanijama koje će se predstaviti su CRBC, Telenor, Azmont Investment, Coca Cola Hellenic, Alter Modus, Lovćen osiguranje i mnoge druge. Pored renomiranih kompanija, prilike za obavljanje prakse predstaviće preko dvadeset organa državne uprave. Na sajmu će takođe biti otvoren veliki broj poslova sezonskog karaktera. Sajam se održava 15. aprila u poslovnom centru The Capital Plaza.

Sve informacije o projektu mogu se naći na zvaničnom veb sajtu www.danikarijere.me i nalozima Dana Karijere na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

 

 

 

 

Kontaktirajte nas

NA VRH