Studentska organizacija AIESEC Montenegro je pripremila nove radionice koje će crnogorskoj omladini pomoći da razvije praktične vještine kroz neformalno obrazovanje. AIESEC Montenegro po drugi put organizuje projekat „Enter Your Future“ u okviru kojeg crnogorski studenti i srednjoškolci maju prilku da steknu nova znanja ivještine iz različith oblasti neformalnog obrazovanja.

Zimsko izdanje projekta se sastoji iz četir radionice – SOFT SKILS, DEVELOPING PROFESIONAL PROFILE, WORLD MEDIA iPORTUESE LANGUAGE . Sve radionice će se održavati na Ekonomskom fakultetu u Podgorici u periodu od 19. januara do 1. marta 2015. godine. Kao organizacija koja nastoji da mladim ljudima u Crnoj Gori pruži nternacionalna iskustva, pripremil smo interaktivne radionice sa predavačima iz svih krajeva svijeta za koje smo sigurni da će na efikasan način prenijeti svoja znanja na naše učesnike. Nakon uspjeha prvog izdanja projekta Enter your future koji smo organizovali prošlog ljeta, krenuli smo sa više entuzijazma u pripremu novih radionica jer smo postali svjesni činjenice da među mladima u Crnoj Gori postoji želja za sticanjem znanja i vještina koje im akademsko obrazovanje ne može pružit.

Radionica „soft skils“ podrazumijeva rad na razvijanju prezentacionih i komunikacionih vještina, načina pregovaranja, vođenja projekata i još mnogo toga. Kroz radionicu „developing profesional profile“ učesnicima se pruža mogućnost da se razviju na ličnom iprofesionalnom nivou kroz sticanja vještina kao što su pravilno pisanje motivacionih pisama, kreiranje ubjedljivog CV-a, upravljanje vremenom (time management), te će bit u prilci da kroz simulacije nauče kako da predstave sebe na formalnim intervjuima na najbolji mogući način. Radionica „world media“ je namijenjena studentima isrednjoškolcima koji žele da unaprijede znanja i vještine iz oblasti novinarstva koja su neophodna za profesionalno pisanje članaka i medijskih tekstova. Predavači će prenijeti učesnicima i znanja o razumijevanju načina rada medija i kvalitetnog komuniciranja sa istima. Radionica „portuguese language“ pripremljena za učesnike svih profila i ljubitelja ovog romanskog jezika i kulture. Učesnici će bit u prilci da se upoznaju sa osnovama jezika, kulturom, tradicijom iobičajima ove zemlje. Sve radionice biće na engleskom jeziku, što je još jedan od benefita učešća, 6 nedelja komunikacije na engleskom svakako može usavršit znanje jezika. Svi zainteresovani studenti mogu se prijavit do 18. januara 2015. putem online aplikacije htp:/bit.ly/1zoeLeB. Cijena učešća na radionici u trajanju od mjesec ipo dana iznosi 20 eura, dok je učešće na dvije radionice 30 eura. U cijenu je uključen sertifkat o učešću, Enter Your Future majica kao iAIESEC poklon paket.

Više informacija i detalja o programu mogu se pronaći na zvaničnoj Facebok stranici projekta - htps:/www.facebok.com/enteryourfutureMNE.Za sva dalja pitanja, zainteresovani nam se mogu obrati mailom na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

 

 

 

Kontaktirajte nas

NA VRH