Fakultet za ekonomiju i biznis već tradicionalno i ove godine organizuje takmičenje medju srednjoškolcima za najbolju biznis ideju.

Pravo učešća imaju učenici II, III i IV razreda srednje škole u Crnoj Gori, koji se prijavljuju u timu do tri učenika.

Vrednovaće se one biznis ideje koju su po mišljenju stručnog žirija primjenjive i inovativne.

Generalni sponzor ovog dogadjaja je kompanija Crnogorski Elektroprenosni sistem, a.d. (CGES AD), koja je obezbijedila sredstva za podršku ovom dogadjaju i time pokazala važnost podsticanja inovativnosti, obrazovanja i razvoja, kao i pozitivnog uticaja na društvo i zajednicu uopšte.

Priznanja i nagrade čekaju naše najbolje kreatore biznis ideja, tako da prva nagrada iznosi 300 evra, druga nagrada je 200 evra i treća nagrada je 100 evra.

Podršku ovom dogadjaju pružila je i Asocijacija menadžera Crne Gore,  koja ima za cilj da udružuje, snaži i promoviše menadžere, preduzetnike i kompanije u Crnoj Gori i omogući edukaciju dokazanu u praksi i primjenjivu u našim uslovima.

Cilj ovog takmičenja je podsticanje razvoja preduzetničkih vještina, inspirisanje i motivisanje mladih ljudi da se bave preduzetničkim poslom, razvijanje preduzetničkog duha, kreativnosti i proaktivnog pristupa u biznisu.

Prijave timova (ime, prezime, škola/ naziv biznis ideje) na mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. do 12.04.2024. godine.

Finale takmičenja, 29.04. 2024. godine - ponedeljak (10h, sala 102, prvi sprat, Univerzitet Mediteran, Josipa Broza bb, Stari Aerodrom)

 

 

 

 

Kontaktirajte nas

NA VRH