Za lijep završetak prvog semestra tekuće akademske godine, projektni tim Evropske omladinske kartice (EYCA) i Lovćen osiguranje AD Podgorica organizuju novogodišnju nagradnu igru za sve brucoše Univerziteta Crne Gore, Univerziteta Donja Gorica i Univerziteta Mediteran.

Zadovoljstvo nam je što kroz dvogodišnje partnerstvo sa NVO “Centar za omladinsku edukaciju” pružamo priliku brucošima da besplatno preuzmu svoje besplatne EYCA kartice, te kao Univerzitet Mediteran aktivno participiramo u realizaciji ovog društveno odgovornog projekta u našoj zemlji. Naradna igra traje do 26. decembra, a zainteresovani studenti se pozivaju da klikom na link popune svoju prijavu i unesu jedinstveni EYCA serijski broj (primjer: A123-B123-C123-D123) koji se nalazi na kartici, koju je prethodno neophodno preuzeti u studentskoj službi fakulteta.

“Ponosni smo na dosadašnju saradnju sa kompanijom Lovćen osiguranje AD Podgorica i obezbijeđen nagradni fond za ovu godinu, koji čine električni trotineti (x2), bicikla (x2) i jedan lap top. Sigurni smo da zajedničkim snagama i kroz realizaciju ovih i sličnih aktivnosti, pružamo snažnu podršku studentskoj populaciji i njihovim prvim koracima na crnogorskim univerzitetima.”, poručuju iz NVO Centar za omladinsku edukaciju.

U slučaju tehničkih problema pri prijavi, organizatori nagradne igre stoje na raspoalganju svim učesnicima putem broja telefona: +382 67 886 858 i e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Projekat Evropske omladinske kartice (EYCA) u Crnoj Gori realizuje NVO „Centar za omladinsku edukaciju” uz podršku i pokroviteljstvo Ministarstva sporta i mladih, u ime Vlade Crne Crne Gore.

 

 

 

 

Kontaktirajte nas

NA VRH