Delegacija Univerziteta Mediteran, u sastavu: prof. dr Savo Marković, Rektor Univerziteta Mediteran, mr Dragica Anđelić, Generalna sekretarka Univerziteta Mediteran i prof. dr Marija Janković, Dekanka Fakulteta za ekonomiju i biznis boravili su u zvaničnoj posjeti Cyprus Health and Social Sciences University, koji se nalazi u Sjevernom Kipru. U nizu zvaničnih sastanaka sa uvaženim Rektorom, prof. dr Ibrahimom Tanerom, Prorektorom prof. dr Serdalom Isiktasom i predstavnicima Kancelarije za međunarodnu saradnju, dogovoreni su pravci zajedničkog djelovanja na polju realizacije sticanja dvojne diplome, koja će donijeti značajne mogućnosti internacionalnim i našim studentima.

Na Fakultetu za ekonomiju i biznis studenti će imati mogućnost upisa na studijski master program pod nazivom "Biznis administracija", koji će biti realizovan od akademske 2023/24 godine.

Prof. dr Savo Marković, Rektor Univerziteta Mediteran, pored zahvalnosti koju je uputio predstavnicima Univerziteta u Sjevernom Kipru, održao je i predavanje studentima osnovnih studija na temu "Doktrinalna dostignuća Šerijata".

 

 

 

 

Kontaktirajte nas

NA VRH