Oglasna tabla

Ispiti za studente koji su učestvovali u programu Work and Travel će biti održani po sljedećem rasporedu:

- Osnovi marketinga: 14. oktobar u 16:30

- Poslovno pravo: 15. oktobar u 12:0h

- Engleski jezik: 15. oktobar u 11h

- Marketing usluga: 14. oktobar u 10h

- Ponašanje potrošača: 15. oktobar u 8:30

Studenti koji imaju status apsolventa mogu prijaviti ispite za apsolventski ispitni rok. Prijave će se vršiti 15. i 16. oktobra 2019. godine. 
 
Pored prijave, potrebno je uplatiti 50 eura po ispitu.
 
Ispitni rok će biti organizovan od 21. do 25. oktobra, a samo blagovremeno prijavljeni ispiti će biti zakazani.
Univerzitet Mediteran će organizovati septembarski ispitni rok za studente koje su bili učesnici programa Work & Travel i koji nijesu polagali ispite u već organizovanom septembarskom roku, jer su se vratili sa programa nakon redovnog roka.
 
Prijava ispita je 4.10. i 7.10.2019. godine i neće se naplaćivati. Raspored ispita će biti kreiran samo za prijavljene ispite.
 
Ispitni rok će biti održan u periodu od 10. do 15. oktobra 2019. godine.

Raspored polaganja ispita u septembarskom ispitnom roku.

Raspored 2019-2020 zimski semestar.pdf

Studenti koji planiraju odlazak u SAD, preko Work and Travel programa, treba da se prijave Studentskoj službi najkasnije do 15. aprila, ukoliko planiraju polaganje ispita u predroku. Prilikom prijave je potrebno dostaviti na uvid pasoš i kopiju vize, a informacije o datumu polaska i planiranog povratka, kao i informacija u ispitima koje žele da polažu unose u prijavu, koju popunjavaju u Službi.

Specijalističke studije - Raspored polaganja ispita u apsolventskom septembarskom i oktobarskom roku školske 2013/2014. godine možete pogledati ovdje.

Podsjećaju se studenti druge godine da je za upis treće godine neophodan uslov odrađivanje studentske prakse, u trajanju od dvije nedjelje, koja se organizuje u ljetnjim mjesecima. Studenti mogu sami da obezbijede poslodavca za odrađivanje prakse. Ukoliko nisu u mogućnosti to sami da odrade, fakultet je u obavezi da im obezbijedi praksu.

Read more: Obavještenje za studente druge godine o studentskoj praksi

  •  Start 
  •  Prev 
  •  1  2 
  •  Next 
  •  End 

Page 1 of 2

Subcategories

 

 

 

 

NA VRH