Oglasna tabla

Studenti koji planiraju odlazak u SAD, preko Work and Travel programa, treba da se prijave Studentskoj službi najkasnije do 15. aprila, ukoliko planiraju polaganje ispita u predroku. Prilikom prijave je potrebno dostaviti na uvid pasoš i kopiju vize, a informacije o datumu polaska i planiranog povratka, kao i informacija u ispitima koje žele da polažu unose u prijavu, koju popunjavaju u Službi.

Specijalističke studije - Raspored polaganja ispita u apsolventskom septembarskom i oktobarskom roku školske 2013/2014. godine možete pogledati ovdje.

Podsjećaju se studenti druge godine da je za upis treće godine neophodan uslov odrađivanje studentske prakse, u trajanju od dvije nedjelje, koja se organizuje u ljetnjim mjesecima. Studenti mogu sami da obezbijede poslodavca za odrađivanje prakse. Ukoliko nisu u mogućnosti to sami da odrade, fakultet je u obavezi da im obezbijedi praksu.

Read more: Obavještenje za studente druge godine o studentskoj praksi

  1.  Za  zasnivanje radnog odnosa  i izbor jednog nastavnika u akademsko zvanje (sva zvanja) za oblast: Računovodstavo i interna revizija;

    Uslovi: Doktor ekonomskih nauka, 1 izvršilac, na neodređeno vrijeme.

  2. Za zasnivanje radnog odnosa i izbor jednog nastavnika u akademsko zvanje (sva zvanja) za oblast:  Marketinške komunikacije; 

    Uslovi: Doktor ekonomskih nauka, 1 izvršilac, na neodređeno vrijeme

  3. Za zasnivanje radnog odnosa i izbor jednog nastavnika u akademsko zvanje (sva zvanja) za oblast: Kontrola i revizija

         Uslovi: Doktor ekonomskih nauka, 1 izvršilac, na neodređeno vrijeme.

Read more: Fakultet za poslovne studije „Montenegro Business School“ raspisuje KONKURS

Raspored II redovnog i II popravnog kolokvijuma možete pogledati ovdje.

 

 

 

 

NA VRH