Na osnovu potpisanog Ugovora o saradnji između Fakulteta za ekonomiju i biznis i Univerziteta za politehniku Lodz, Poljska, studenti osnovnih i postdiplomskih studija, pohađaju intenzivan tronedeljni program iz oblasti biznis simulacija, pod supervizijom mentora, prof. dr Marije Janković.

U sklopu praktične nastave, studenti su imali posjetu JTI Poland - Japanese Tobacco International, jednog od najvećih svjetskih lidera u proizvodnji duvanskih proizvoda, gdje su imali prilike da čuju predavanje o kompaniji, finansijskim rezultatima i strategiji širenja na internacionalna tržišta. Nakon praktične nastave, studenti su kroz niz radionica putem biznis simulacija rješavali konkretne probleme sa kojima se fabrika susreće.

U okviru programa studenti su pratili predavanja na različite teme iz oblasti biznisa respektabilnih predavača sa svjetskih Univerziteta iz Španije, Malte, Italije, Ukrajine, Sjeverne Makedonije, Litvanije, Češke, Kosova i Rumunije. Ona su obuhvatila teme iz oblasti vještačke inteligencije, risk menadžmenta, uloge i inovacija malih preduzeća i preduzetnika, pravnih regulativa kod društveno odgovornih preduzeća i slično.

Program iz oblasti biznis simulacija i upotrebe metoda Design Thinkinga u rješavanju problema u biznisu nastavljamo novim danom dalje.

 

 

 

 

 

Kontaktirajte nas

NA VRH