Uspješna saradnja ugledne IT kompanije Quantox Technology i našeg Fakulteta se nastavlja. Kompanija Quantox, koja je pionir IT decentralizacije u Srbiji i kompanija koja broji preko 500 stručnjaka u svom internacionalnom timu obezbjeđuje našim studentima predavanja iz prakse iz oblasti Upravljanja ljudskim resursima. Tom prilikom, dekanica Fakulteta za ekonomiju i biznis, prof. dr Marija Janković sastala se sa g-dinom Lukom Kulušićem, Country menadžerom kompanije Quantox za Crnu Goru.

Pored iskoraka koje kompanija Quantox pravi u oblasti digitalizacije, veliku pažnju posvećuje razvoju ljudskih resursa, stvaranju timskih igrača i proaktivnih lidera. Stoga će ovo biti sjajna prilika da naši studenti naučne praktične vještine upravljanja kadrovima, uz razvijanje agilnog pristupa u upravljanju.

Donacijom Chargera za punjenje mobilnih uređaja kompanije Quantox Univerzitetu Mediteran, koje mogu slobodno koristiti studenti Univerziteta, kompanija je još jednom pokazala visoku društvenu odgovornost.

Pozivaju se naši studenti da prisustvuju prezentaciji kompanije Quantox, zajedno sa studentima Fakulteta za informacione tehnologije, dana 22.12.(četvrtak) u 15h. (sala 102)

 

 

 

 

 

Kontaktirajte nas

NA VRH