Montenegroberza AD Podgorica pokreće Program stažiranja koji je namijenjen studentima ekonomskih nauka završnih godina studija u Crnoj Gori. Program stažiranja biće organizovan u periodu od 29.05. do 16.10. 2017. godine a u zavisnosti od broja prijavljenih kandidata biće obezbijeđeno do 15 pozicija za stažiranje.

Tokom trajanja stažiranja studenti će imati priliku da se kroz sticanje prvih radnih navika detaljno upoznaju sa procesima rada kako na Montenegroberzi AD, tako i kod ostalih institucija prisutnih na crnogorskom tržištu kapitala. Predviđeno je da program traje četiri radne nedelje i da ga istovreno pohađaju dva do tri studenta.

Za program se mogu prijaviti studenti završnih godina: Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore, Fakulteta za poslovne studije Univerziteta Mediteran i Fakulteta za međunarodnu ekonomiju, finansije i biznis Univerziteta Donja Gorica. U sklopu prijave studenti su dužni da dostave: CV, motivaciono pismo i potvrdu o položenih ispitima. Prijavu je potrebno poslati do poneđeljka 15. Maja na mail:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Montenegroberzu AD putem mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili putem telefona 020/229-710

NA VRH