Danas, 25. septembra o.g, je na Fakultetu za poslovne studije zvanično počela nastava na osnovnim studijama u zimskom semestru akademske 2017/2018. godine. Za brucoše je organizovan svečani prijem, dok su za studente starijih godina održana predavanja u skladu sa rasporedom.

Brucoše je pozdravio dekan fakulteta, prof. dr Janko Radulović, koji im je poželio uspješan rad. On je naveo mogućnosti koje im pruža Fakultet za poslovne studije, za sticanje dalje uspješne karijere. One se prvenstveno odnose na kvalitetnu teorijsku i praktičnu nastavu, savremenu literaturu i interaktivne pristupe radu sa studentima.

Prodekanka za nastavu, mr Milica Kovačević, je sa brucošima podijelila organizacione detalje koji su od značaja za njihovo studiranje i podsjetila ih da je važno da steknu korisna i dugoročna znanja, a ne samo diplomu i da je potrebno da kontinuirano rade na jačanju sopstvenih kapaciteta.

Brucoše je sa nastavnim programima na prvoj godini upoznala doc. dr Marija Janković. Ona je studentima predstavila i smjerove Finansijski menadžment i Marketing menadžment, za koje se studenti opredjeljuju na drugoj godini.

Kako studiranje na fakultetu izgleda iz ugla studenata objasnila je studentkinja treće godine, Valerija Ljuljđuraj, koja je brucošima dala savjete kako da postignu što bolje rezultate.

Član Studentskog parlamenta i jedan od predstavnika studenata, Davor Božović, je prisutnima predstavio na koje načine mogu da se organizuju i zastupaju prava studenata, a prezentovao je i vannastavne aktivnosti koje se organizuju na fakultetu.

NA VRH